Afrikaans interieur: haal Afrika in huis met kleur en decoratie!

Afrika inspireert ons met ongerepte natuur en bijzondere tradities. Deze typische kenmerken zijn terug te vinden in een Afrikaans interieur. Laat u inspireren en haal een Afrikaanse sfeer in huis met handbeschilderde textiel uit Zambia. Onze collectie bestaat uit

  • Bedspreien
  • Kussenhoezen
  • Tafeltextiel – tafellopers en tafelkleden, placemats en servetten
  • Wanddecoraties
  • Textiel voor de kinderkamer

Afrikaans interieur ideeën

 

Haal Afrika in huis!

We kunnen Afrika in huis halen door gebruik te maken van natuurlijke materialen en door te kiezen voor warme aardetinten. Typisch voor de Afrikaanse stijl zijn ook sprekende motieven en vrolijke kleuren. Welke kleuren het best te gebruiken is afhankelijk van welke stijl u kiest.

Bij een moderne inrichting kunt u het beste kiezen voor lichte aardetinten, grijstinten of zandkleuren. Bij een meer traditionele of landelijke stijl passen juist de typische Afrikaanse kleuren okergeel, paarsrood, olijfgroen en terra.

Afrikaanse woondecoraties

Wanneer de basis gelegd is met handbeschilderde textiel in de kleuren en motieven van uw keuze, kijk dan ook naar ons aanbod van woondecoraties. Alle producten worden ambachtelijk geproduceerd en de makers krijgen een eerlijke prijs. Alle artikelen zijn uniek en het resultaat van vakkundig handwerk.

Koopt u textiel of woondecoraties van Frieca dan bevordert u eerlijke handel en steunt de ontwikkeling van ambachtslieden in Zambia.

Ga naar onze webshop om ons volledige aanbod te bekijken!

Kussen hoezenTafellinnenWandkleden